Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

Η PRIMA BALARINA ANTO ΣΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ!!

Πηγή έλξης έχει γίνει για πολλούς διάσημους  η γραφική μας πόλη αφού πολλοί είναι αυτοί που έχουν επιλέξει την πόλη μας για να πραγματοποιήσουν τις θερινές διακοπές τους.Άλλο ένα αστέρι από τον καλλιτεχνικό χώρο έκανε την εμφάνιση του σήμερα στην Χαριλάου Τρικούπη αλλά και στην μοναδικής ομορφιάς παραλίας της τουρλιδας.Η νεαρή prima balarina Anto ύστερα από την περιοδεία την όποια έκανε με την γνωστή Patty  στην Αργεντινή έφτασε σήμερα το πρωί στην πόλη μας!Οι διακοπές θα συνδυαστούν με μια σειρά εμφανίσεων σε παιδικούς σταθμούς ώστε οι μικρές θαυμαστριες της Anto να μπορέσουν να την δουν και από κοντά.Βέβαια σε αυτό συνέβαλε και ο manager-φίλος-φλερτ  της ο οποίος κατάγεται από το Μεσολόγγι.Επιπλέον η Anto θα δώσει και μια μοναδική παράσταση στην κεντρική πλατεία της πόλης μας.Εισιτήρια μπορείτε να προμηθευτείτε από την εργατική εστία,το ΙΚΑ και από το δημαρχείο της πόλης!

4 σχόλια:

  1. NAI KALA...PSEMATA EINAI!!DEN GIENTAI NA EINAI ALHTHINO!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. THN EIDA SHMERA STHN TOURLIDA KAI DEN PISTEUA OTI HTAN AYTH!!!ANTOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO SE AGAPWWWWWWWWWWWWWWW!!! <3 <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. thee mou den borw na to pistepsw oti h anto einai sto mesologhi!!! se vlepw apo tote pou hmoun 2 xronwn!! prwta se evlepa sta oneira mou ka twra se vlepw sthn tv!!! anto m se latreuw eisai to protipo mou!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. antoooooo eisai kalyterh apo thn patty....mn akous kanenan..proxwraaaaa :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή