Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΧΑΛΑΕΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΙΑΣ ΠΟΛΗΣ!!

Ένα απρόοπτο γεγονός ήρθε να ταρακουνήσει το Μεσολόγγι δημιουργώντας ένα κύμα απελπισίας και  πικρίας προς τους κατοίκους της γραφικής μας πόλης!Ο John  που όλοι μας γνωρίσαμε,αγαπήσαμε και συνηθίσαμε την ύπαρξη του στην πανέμορφη Τουρλιδα  φεύγει για χάρη της πατρίδας.Ο John καλείται να υπερασπιστεί τα σύνορα της χώρας μας αφήνοντας πίσω του την καριέρα του και την ομάδα που πριν λίγες μέρες υπέγραψε το βαρύ  συμβόλαιο του!Ύστερα από αυτήν την είδηση τα μπλουζάκια αποκτούν συλλεκτικό χαρακτήρα και λόγο της αυξημένης ζήτησης τα μαγαζιά θα λειτουργήσουν και την τεταρτη το απόγευμα αλλά και την Κυριακή για να μπορέσουν να εξυπηρετήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους θαυμαστές!Βέβαια οι διοικούντες του μεσολογγίτικου συλλόγου έχουν κινητοποιήσει όλα τα μέσα τα όποια διαθέτουν για να κερδίσουν παράταση της επιστράτευσης του νεαρού παίχτη-ηθοποιού-τραγουδιστή-μοντέλου.Επίσης οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας ετοιμάζουν δυναμικές κινητοποιήσεις σε περίπτωση που δεν καταφέρουν κάτι τα άτομα της διοίκησης.Ο αρχηγός των οργανωμένων έκανε αποκλειστική δήλωση στον δημοσιογράφου του ιστολογιου μας σύμφωνα με την οποία θα παραλύσει ολη η χωρα αν ο παιχτης δεν μεινει τελικα στην ομάδα .Επίσης οι πολιτες του μεσολογγιου ετοιμάζουν μαζικες κινητοποιήσεις γιατι έχουν αγανακτισει με την σταση του κρατους το οποιο υστερα την απομακρυνση του εφετειου από την πολη μας ,το κλεισιμο τμηματων του ΤΕΙ τωρα θελει να παρει και τον JOHN .Σε δηλωσεις του ο δημαρχος φαινεται αποφασισμενος να διεκδικησει τα δικαιωματα της πόλης με οποια μέσα και αν χρειαστει!!

9 σχόλια:

  1. oxi ton JOOOOOOOOOOHN..parte mou olo ton mistho alla oxi auton!!!!!!plzzzzzzzzzzzzzzz

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. h John collection tha vgalei kai blouzes sta xrwmata tou stratou???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. mhn panikobalestai tha kanw oti dinaton gia na krathsw ton JOHN sto mesologgi...an den to kataferw me ta logia tote tha proxwrhsw se apokleismo ths gefyras tou eyhnou kai dn arkei kai ayto tha kleisw kai ti gefura x,TRIKOUPHS gia paradigmatismo tou genikou epiteliou stratou...mas ta phran ola ton JOHN OXIIII!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. bravo dhmarxe...an mas paroun kai to John tha vgalw 10.000 datsunia sto dromo!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. dhmarxe an fugei o John apo thn polh tha fugeis kai esu me to idio lewforeio!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. mhn agxwneste... exw gnwrimies me ton gnwsto tromokrath "Andreas"... an dn pane ola kala ena thlefwnhma tha kanw kai h' tha xoume pisw ton john h' ta panta tha isopedothoun.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή