Κυριακή 14 Μαρτίου 2010

FLATWATER STRIKES BACK!!!!!!!!!!



Ειδηση βοβμα αγαπητοι αναγνωστες του ΑΤΟΠΟ : ο flatwater επεστρεψε και δν ειχε ξεχαστει αφου οταν περπατουσε στο δρομο ενας απο τα πολλα εκατομμυρια φανς του ,του ειπε :flatwater ,εσυ???(με ενθουσιασμο) .... ο flatwater συγκινημενος τον αγγαλιασε και του ειπε, :ναι φιλε μου , ΕΓΩ!! επεστρεψα για εσας που τοσο με αγαπατε.... .Aυτα τα νεα κυριες και κυριοι μεχρι στιγμης για τον ζωντανο θρυλο ,τον FLATWATER!!!

Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΦΑΡΑΩ!!




ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΦΑΡΑΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΦΟΥ ΟΙ ΦΑΡΑΩ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 525 π.Χ......ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΔΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΑΥΤΟΣ ΦΑΡΑΩ ΕΙΝΑΙ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΑΦΟΥ ΟΙ ΡΕΠΟΡΤΕΡΣ ΤΟΥ ΑΤΟΠΟ ΤΟΝ ΕΙΔΑΝ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΤΟΥ ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.... ΑΡΑΓΕ ΒΑΖΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΚΟΛ ΜΕ ΤΟ ΠΗΓΟΥΝΙ Η ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΙ??ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΟΝΤΑΙ Ο ΜΙΚΟΡΣ ΦΑΡΑΩ ΚΑΙ Ο ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΡΟΠΑΠΠΟΣ ΤΟΥ!!!(ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΤΕ ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΠΗΓΟΥΝΙ)

Βράβευση ποδοσφαιριστών στo BBQ


Σε εκδήλωση που πραγματοποιηθηκε το Σαββατο 13 Μαρτιου(ώρα 21:00) στο BARBEQUE (Χαριλαου τρικουπη) βραβευτηκε ο ποδοσφαιριστης Χαζι.Ο Χαζι κατεκτησε τον τιλτλο του καλυτερου επιθετικου στους ποδοσφαιριστες κατω των 20 ετων του νομου Αιτωλοακαρνανίας.Αξιζει να σημειωσουμε οτι ο Χαζι δεν εχει συμπληρωσει ακομα τα 17 χρονια ζωης αλλα παρολο αυτα καταφερε να κερδισει τον τιτλο.

Ο Χαζι δηλωσε στον δημοσιογραφο μας :Θελω να ευχαριστισω την μαμα μου τον μπαμπα μου τον παππου μου την γιαγια μου την αδερφη μου που αγαπω πολυ την ξαδερφη μου που γυριζουμε απο το σχολειο μαζι και επισης θελω να πω ενα μεγαλο ευχαριστω τα ατομα της διοικησης του Γ.Ο.Μεσολογγιου αλλα και το τεχνικο team.

Την εκδήλωση διοργανώσε η αγαπητη Τετα η οποία θα παραδώσει επιταγή με το ποσό των 3.750 Ευρώ το οποίο συγκέντρωσε η επιχειρηση την ημερα της εκδηλωσης και προορίζεται για την αγορά 150 παιδικών εισιτηρίων διαρκείας ωστε να μπορουν να παρακολουθουν αυτον τον νεαρο ταλαντουχο παιχτη απο κοντα.

Τέλος, κατά την εκδήλωση, ο Φαμπιάν Χαζι θα παρεδωσε ειδική τιμητική πλακέτα στον Σκαρπι επειδη ανακυρηχθηκε το καλυτερο αριστερο μπακ της δεκαετιας που μας περασε.