Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Το ''χρυσό παπί'' του JIM ...


Φόβο,τρομοκρατία και κρύο ιδρώτα έχει κυριεύσει τον JIM ORIGINAL στην ιδέα του ότι θα κλαπεί το παπί του και μόνο...Ούτε για καφέ δεν πάει με το περιζήτητο χρυσό παπί. Φοβάται να το βγάλει στην πίατσα  δηλώνει ο ίδιος , διότι φοβάται μήπως κλάπει ή πυρποληθεί το αγαπημένο του εργαλέιο. Οι φοβίες του προέρχονται  λόγο των μηνύσεων απο οικολογικές οργανώσεις  , οι οποίες υποστηρίζουν οτι το παπί του είναι ιδιαίτερα βλαβερό για το περιβάλλον αφού  ελευθερώνει στην ατμόσφαιρα πολλους ρήπους και καίει υπερβολικά λάδια .


by atopo

ΒΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ 1 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ FSOUKO!

Βλέποντας στους δρόμους της ερωτικής πόλης μας τον Fsouko με ένα σώβρακο(μπαλωμένο) κατάλαβα ότι τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για τον ίδιο και ότι η κρίση του είχε βαρέσει για τα καλά την πόρτα . Για το λόγο αυτό το mes-atopo.blogspot.com αποφάσισε να πραγματοποιήσει μια ενέργεια αλληλεγγύης και να καλέσει τους φίλους του Fsouko να του δώσουν μια οικονομική ανάσα με έναν πολύ απλό τρόπο : Στείλτε Fsouko είσαι τρέλα με την άσπρη σωβρακοφανέλα στο 100 με χρέωση 1,23 μαζί με το Φ.Π.Α .

Καρναβαλιστής του 2012 ο Alexis!

Το πρόσωπο του φετινού Μεσολογγίτικου καρναβαλιού ήταν ο Alexis! Φορώντας μια πορτοκαλί στολή και εφοδιασμένος με κέφι , γυναικείο ταπεραμέντο μάγεψε το  πλήθος της πολιτείας του έρωτα. Με μοναδικές κινήσεις και τσαχπινιά δεν σταμάτησε να χορεύει ούτε λεπτό αναγκάζοντας την επιτροπή   να τον βραβεύσει ως το πρόσωπο του καρναβαλιού . Ως βραβείο του δόθηκαν 3.4 τσιπούρες ,8.2 λιγδοπούλες 0,645 γραμμάρια αυγοτάραχο και 10 πέστροφες που χορηγήθηκε από τον δήμαρχο Αγρινίου ως ένδειξη φιλίας προς τους  Μεσολογγίτες .