Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!!

Πολύ κοντά σε ένα μεγάλο παίχτη που όλοι γνωρίζουμε από τις μεγάλες κατηγόριες του ελληνικού πρωταθλήματος βρίσκεται η Α.Ε.Μ.Αυτή την στιγμή γίνονται διαπραγματεύσεις με τον ίδιο για την μετακόμιση του στην πόλη μας.Βέβαια ο παίχτης δεν εμφανίζεται ενθουσιασμένος με την ιδέα του ερχομού του γιατί όπως δηλώνει ο ίδιος το Μεσολόγγι δεν έχει νυχτερινή ζωή που θα τον ικανοποιεί.H διοίκηση βέβαια για να λύση το πρόβλημα αυτό που είναι και το μοναδικό αποφάσισε να ανοίξει δυο νυχτερινά κλαμπ,ένα villa mercedes και ένα W.Το όνομα του παίχτη θα δημοσιευτεί σε λίγη ώρα από το atopo!!!

12 σχόλια:

  1. xeroume an einai omorfos???an nai einai eleutheros????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. miami guname..ola ta asteria sthn polh mas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εφοσον ο παιχτης ερθει τελικα στην ομαδα οι οργανωμενοι φιλοι της ΑΕΜ ετοιμαζουν θερμη υποδοχη στα ΚΤΕΛ Μεσολογγιου(αφου δεν εχουμε αεροδρομιο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. prokeitai g metagrafikh xeirovomvida apo thn nea dioikhdh afou o podosfairisths nearos stn hlikia aperripse protash ths AE MYKONOU g n foresei na kuanoleuka..opws arxika akougetai aurio 8a er8ei sthn polh mas g na perasei apo iatrikes e3etaseis k n upograpsei isovio parakalw sumvolaio me aithsies apolaves 10 mpastounia augotaraxo,megalo ari8mo (agnwsto pros t paron) fualwn alkoolouxwn potwn sto cafe bar RODON alla kai 1 arni 15 kilwn g t pasxa...

    ΑπάντησηΔιαγραφή